Flaviuz # Lunetistii.

Mesaje : 13 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/05/2012 Varsta : 19 Localizare : Targoviste City Stare de spirit : Depinde.
 | |
të.ŁØVỄ.sč(o_O) Administrator

Mesaje : 330 Reputatie : 6 Data de inscriere : 04/04/2012 Varsta : 20
 | Subiect: Re: Cerere Up by Flaviuz ! Joi 24 Mai 2012 - 7:16 | |
| PRO...Dar zici ca nu tii redirecte dar nici nu poti dona? Signature GoodZone.Lunetistii.RoAdminul nostru care esti pe server Sfinteasca-se Awp-ul tau Da-r-ar head Deagle-ul tau Ferite-ar Dumnezeu de flash Precum pe dust asa si pe inferno. Kalash-ul meu cel de toate rundele Da-mi-l mie astazi Si ne iarta noua rushurile noastre Precum la CT asa si la Tero. Si nu ne duce pe noi in banlist Ci ne izbaveste de aim,wall si Ogc. In numele Ownerului ,Co-Ownerului si al sfantului /top15, Restart !" Va rugam sa ne scuzati,Nu producem cat furati.Am citit undeva ca tutunul si alcolul dauneaza grav sanatatii asa ca m-am lasat de citit |
|
Flaviuz # Lunetistii.

Mesaje : 13 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/05/2012 Varsta : 19 Localizare : Targoviste City Stare de spirit : Depinde.
 | |
të.ŁØVỄ.sč(o_O) Administrator

Mesaje : 330 Reputatie : 6 Data de inscriere : 04/04/2012 Varsta : 20
 | |
MrPerfect Admin Server

Mesaje : 220 Reputatie : 1 Data de inscriere : 30/04/2012 Varsta : 19 Localizare : BaiaMare Stare de spirit : Happy..
 | Subiect: Re: Cerere Up by Flaviuz ! Vin 25 Mai 2012 - 5:49 | |
| Pr0 si de la mine  BfT Signature GoodZone.Lunetistii.RoAzi e mare sarbatoare Joaca Perfectu` cs la mare... Si se chinuie sa omoare .. Dar isi ia head de la soare .. Un pui de maimuta o intreaba pe mama lui.Mama dece suntem noi asa de urati?Stai linistit dragul mami tu sa-l vezi pe cel care citeste mesajul. Cine sapa groapa altuia ajunge departe, si cine se trezeste de dimineata cade in ea......
FruNZa Verde Solzi de Peste uite Prost`u cum citeste !! Aceste mesaje Sunt Recomandate doar celor care au simtul umorului. Daca apar manifestiatii neplacute consultati repede un admin! MrPerfection!!!!!!!!!!!!![strike]  |
|
bbbbbbbbbb!!!<1? Administrator

Mesaje : 68 Reputatie : 0 Data de inscriere : 01/04/2012 Varsta : 26 Localizare : Satu-Mare
 | Subiect: Re: Cerere Up by Flaviuz ! Sam 26 Mai 2012 - 3:55 | |
| CONTRA! Signature GoodZone.Lunetistii.Ro |
|
dNe Administrator

Mesaje : 836 Reputatie : 3 Data de inscriere : 01/04/2012 Varsta : 21 Localizare : SatuMare Stare de spirit : Cu capu-n nori
 | Subiect: Re: Cerere Up by Flaviuz ! Sam 26 Mai 2012 - 4:32 | |
| CERERE RESPINSA!
T/C!!! Signature GoodZone.Lunetistii.RoConnect GoodZone.Lunetistii.Ro <-> Respecta si vei fii respectat! |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Cerere Up by Flaviuz !  | |
| |
|